marți, 6 februarie 2018

Statul mafiot și-a bătut joc cu cinism de cetățenii români aducând țara pe ultimul loc

Am căutat pe Internet „România pe ultimul loc”


Am găsit foarte multe rezultate sub formă de știri, vești proaste, unele proaspete. Faceți CTRL+Click pe linkurile de mai jos. 

România, pe ultimul loc la digitalizare în UE, 7 februarie 2018.

Știrile și linkurile de mai sus sunt primele rezultate ale căutării din prima pagină de rezultate Google. Nici nu m-am mai obosit să ajung pe pagina a doua, cu siguranță ar mai fi multe vești proaste din acestea dar deja risc să intru în depresie.

Încerc o analiză sumară a informațiilor de mai sus.  În general, veștile proaste se referă la oameni și la calitatea vieții lor: calificări profesionale, democrație, educație, sănătate, protecție socială.

Cele de mai sus îmi întăresc convingerea că România își irosește resursa sa cea mai de preț care este reprezentată de oameni.

România și-a bătut joc cu cinism de cetățenii ei

România și-a pierdut oamenii cu bună știință, fără să clipească, fără să îi pese.

România și-a pierdut și continuă să își piardă cetățenii, i-a alungat (sau i-a lăsat să plece, e egal), i-a risipit, i-a ignorat, i-a educat prost, i-a tratat prost în spitale, i-a ținut în sărăcie, în subdezvoltare, în lipsă de educație și de șanse, într-un sistem de sănătate bolnav care, în loc de sănătate a produs umilință, boală și moarte. 

România și-a omorât cetățenii pe șosele, în spitale, i-a ținut în trenuri care întârzie, în trafic, i-a ținut la cozi în instituțiile publice și i-a obligat să parcurgă proceduri birocratice stupide și umilitoare, i-a tracasat și i-a belit pe plătitorii de taxe, pe antreprenori, le-a luat (adică furat) banii celor care contribuie și i-a irosit pe beneficiile nemeritate ale celor care nu doar că nu au contribuit ci au dăunat sau au otrăvit România.

I-a nedreptățit pe cei cinstiți, i-a exasperat pe cei răbdători, i-a umilit pe cei demni și i-a luat în sclavie pe cei liberi.

I-a mințit pe români cu bună știință, i-a înșelat, le-a furat banii, resursele solului și subsolului, pădurile, pământurile, proprietățile, moștenirile, viitorul, speranțele și șansele.

De fapt, nu România a făcut toate acestea ci mafioții care conduc statul român

De fapt, este impropriu spus România. Ar trebui să spun mai precis statul român construit de Iliescu, condus de foștii comuniști și securiști, guvernat actualmente de PSD. Nu că de ceilalți nu mi-ar fi rușine, cu mici excepții toți cei care au fost la putere sunt scursurile comunismului ceaușist transformat în elitele hoațe și incompetente care au dus țara de râpă și au devalizat-o.  

În particular PSD este o gașcă de tâlhari, corupți și trădători de țară care vor să scoată România din UE și să o dea pe tavă lui Putin și asta doar ca să își salveze ei pielea și să poată fura în continuare. 

Mafioților, vă vedem. 

Vreau doar să vă transmit că, până vă va bate Dumnezeu, s-ar putea să vă bată altcineva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu