luni, 27 noiembrie 2017

Azi am protestat împotriva PSD

Ce-i drept că nu este prima oară... Dar astăzi am protestat împotriva PSD care vrea să modifice justiția ca să îi scape de pușcărie pe hoții care îl conduc.

În frig și ploaie, laolaltă cu sute de orădeni am strigat: „Hoții!”, „DNA să vină să vă ia!” și „PSD- Ciuma roșie!”.

Pentru că PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, vrea să modifice modul în care funcționează justiția în România. Mai precis, tocmai trimite spre a fi votate în Parlament propuneri de lege prin care vrea să îi subordoneze pe procurori politicienilor și să acapareze toate pârghiile de control politic asupra magistratilor: procedurile de numire, inspecția judiciară, direcția specializată de investigare pentru judecători și procurori.


PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, vrea ca ministrul justiției să-i poată demite pe toți procurorii care anchetează politicieni.

PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, vrea să modifice esența sistemului de putere în România. Mai precis, profitând de faptul că au pârghiile puterii legislative, vrea să subordoneze puterea judecătorească puterii executive. Iar puterea executivă, reamintesc stă la cheremul politicienilor, în prezent guvernul este o adunătură de păpuși și de slugi ale infractorului Liviu Dragnea.

Pe PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, nu-l interesează că aruncă România în instabilitate și vulnerabilizează instituțiile, o scoate în Europa și în lumea civilizată. Eu îi suspectez că ei de fapt asta vor, să scoată România din UE și să o ofere pe tavă lui Putin.

PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, nu a ținut cont de opiniile profesioniștilor, a asociațiilor profesionale și a magstraților care s-au exprimat ÎMPOTRIVA legilor de modificare a justiției.

PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, ignoră recomandarea Comisiei Europene de a aștepta avizul Comisiei de la Veneția pentru modificarea legilor justiției.

PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, urmărește de mult timp schimbarea legilor justiției. Dar, vicleni cum sunt, pesediștii laolaltă cu schimbarea legilor justiției au inițiat schimbări în regulile economiei care să abată atenția cetățenilor de la intențiile lor ticăloase cu justiția.

PSD, condus de infractorul Liviu Dragnea, este partidul foștilor comuniști și securiști creat de criminalul Iliescu care, după 1990 au afundat România în mocirlă făcându-i pe 4 milioane de români să plece din țară, pe mulți alții să moară de infecții în spitale, în accidente pe drumurile publice în timp ce ei au furat toată România, i-au mințit și prostit pe români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu