luni, 9 ianuarie 2017

Scoateți educația de sub controlul statului!

Iată o soluție. E simplă, e clară, e firească, e altfel. Doar că trebuie curaj să fie adoptată. Vezi aici.


Educația înseamnă la cel mai mare partid din România să dea premii la corijenți

Pentru că statul PSD condus de penali, corupți, plagiatori și slugi servile întoarce educația fix pe dos. Ei înțeleg prin educație PREMII PENTRU CORIJENȚI.
Miniștri și prim miniștri plagiatori, acces în universitate fără bacalaureat, directori de școală corijenți la concursul de directori, doctorate conduse de unii care au plagiat însăși teza de doctorat, reguli strâmbe, criterii strîmbe și câte și mai câte.

E o contradicție în termeni, nu-i așa? Adică normalitatea ar fi ca premii să se dea celor care au luat note bune și au trecut examenele iar corijenții să fie puși să învețe și să fie scoși de la beneficii.


De fapt, ei promovează anormalitatea la toate nivelurile

Trec peste faptul că conducerea PSD a țării promovează anormalitatea la toate nivelurile, cu Parlamentul- cea mai prestigioasă instituție a democrației, condus de doi penali care au violat și abuzat democrația, cu avocatul poporului care își bate joc de popor și cu un agramat în fruntea educației, trec chiar și peste cumplita urgie care face ca sinistra Ecaterina Andronescu, geniul rău al educației românești să fie cea care conduce Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat.


Educația poate fi lesne stricată de către cei de la putere

Problema e nu că acești oameni AU SUBORDONAT EDUCAȚIA intereselor partidului lor, ci că ei POT SUBORDONA EDUCAȚIA în acest fel. Interesele PSD sunt ca oamenii să rămână proști, confuzi, săraci, izolați și dependenți, să se îngrămădească la sarmale gratis în piața publică și la pupat moaște la bisericile în care preoții îndeamnă poporul să voteze cu ei. Interesele PSD sunt ca EDUCAȚIA SĂ CREEZE SLUGI, pe măsura miniștrilor din guvern care îi pupă mâna lui Dragnea.

Educația să fie liberă de stat

Pentru ca educația să producă oameni liberi ea trebuie să fie liberă, în afara posibilității de control a unor penali, corupți, plagiatori și slugi servile. Alții decât statul lui Liviu Dragnea, Pavel Năstase, Liviu Marian Pop și Ecaterina Andronescu sunt stakeholderii educației care trebuie să ia cu adevărat educația în stăpânire, control și responsabilitate.

Hai că putem mai mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu