vineri, 19 august 2016

Să îl conservăm pe Tăriceanu în azot lichid pentru ca generațiile viitoare să știe de ce a eșuat România!

Am preluat ideea de la TNR  și propun să îl conservăm pe Inimă Zburdalnică în azot lichid pentru ca generațiile viitoare să știe de ce a eșuat România!

Printre alte triste figuri care au condus țara românească se remarcă manechinul Călin Constantin Anton, „parazitul dichisit”. Generațiile viitoare ar trebui să aibă acces la înregistrări cu toate interviurile lui precum și o scurtă biografie din care să se vadă cum arată și cum se comportă oamenii politici în vremurile noastre. E utilă construcția unei listă a rușinii cu toate faptele lui care l-au făcut pe acest „parazit deghizat in liberal” să poată păcăli ani buni electoratul. Ar trebui construite studii de caz și predate la facultățile de științe politice (citez din Cristian Pantazi) „morga, vocea căutat gravă și ținuta vestimentară corectă” care l-au făcut seducător în fața votanților și a celor cinci neveste.

Sursa imaginii: Wikipedia


Cu ajutorul lui Cristian Pantazi, haideți să ne amintim câteva detalii semnificative din biografia publică a acestui personaj:
  • A pus in pericol relația României cu SUA si NATO in 2006, când a cerut intempestiv retragerea trupelor românești din Irak.
  • A periclitat economia României prin măsurile populiste luate ca premier pe bandă rulantă în 2008, când se pregătea de alegerile parlamentare.
  • Ca premier, a patronat apariția unor grupări de interese ilegitime în energie, grupări care căpușează și acum sectorul energetic și care au o relație excelentă cu ALDE, partidul condus de Tăriceanu.
  • A intervenit la președintele Traian Băsescu pentru rezolvarea problemelor din justiție ale prietenului său, Dinu Patriciu.
  • A cauționat de două ori suspendarea președintelui (2007 și 2012) și aruncarea țării în crize politice majore.
  • A adoptat un discurs dur anti-justiție.
  • A promovat figuri sinistre de condamnați penal și i-a făcut miniștri în Guvernul României: Turdor Chiuariu, Norica Nicolai, Varujan Vosganian, Cristian Adomniței, Radu Stroe, Cristian David, Ovidiu Silaghi.
Chiar dacă orădenii l-ar putea scuza pe Tăriceanu pentru motivul că el l-a inventat și promovat și pe Ilie Bolojan, răul care l-a făcut României a fost mult mai mare ca să mai încapă discuție referitoare la oportunitatea criogeniei lui CCAPT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu