vineri, 5 august 2016

Poșta Română

La Poșta Română românii sunt ...(continuă tu!)


Eu unul, de fiecare dată când am o treabă la Poșta Română mă enervez. De fiecare dată. Îmi strică ZEN-ul atât de tare încât, într-un exercițiu de umilință supremă, atunci când sunt foarte fericit intru la ghișeele Poștei Române să trimit o scrisoare, să cumpăr un plic, un timbru, ceva, orice, numai să stau la coadă, să interacționez cu oamenii de acolo și să îmi aduc aminte că fericirea e trecătoare.

Așa că studiul făcut de Times New Roman, conform căruia 45% din crimele din România sunt făcute după o vizită la ghișeele Poștei Române, nu m-ar mira să fie adevărat.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Poșta Română căutați pe Google șirul „Poşta Română, compania de stat care se are o imagine foarte prostă în rândul clienţilor din cauza serviciilor greoaie şi nemodernizate, este o oază a şefilor mulţi şi bine plătiţi, a salariaţilor lăsaţi fără sporuri în cazul în care fac şi munca unor colegi, a posturilor veşnic blocate, a profitului scos doar ca urmare a disponibilizărilor, nicidecum a managementului performant, şi a lipsei de interes a unor eventual investitori strategic.” Sau doar „ Poșta Română probleme”.

I-auzi una! Zice Zoso „Poșta Română trebuie arsă din temelii cu funcționarii ei înăuntru.

În articolul acesta mi-a plăcut metafora cu ficații. E de la Prometeu, e tare de tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu