duminică, 14 august 2016

Nu mi se pare corect să furi pentru că ești politician și poți

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, spune într-un articol: „Nu mi se pare corect sa nu contribui cu nimic si sa ai pensie mare” atrăgând atenția că deciziile luate în Parlament afectează negativ sustenabilitatea sistemului fiscal din România. 

Este prea blând domnul Dumitru. Așa că o spun eu, răspicat.

Pensiile speciale sunt un furt, o hoție, o ticăloșie mai gravă decât furtul calificat sau chiar decât corupția. Să furi de la sistemul de pensii la care contribuie toți oamenii care muncesc și de la generațiile viitoare care vor munci e un furt pe față al întregii Românii, trecute, prezente șii viitoare.

Sursa imaginii: Moise Guran

Adică toți oamenii din țara asta care au contribuit cinstit și legal la un cazan comun numit Sistemul de Pensii (care este în sine un sistem falimentar tocmai de aia făcut pentru a fi furat) se văd puși acum să plătească pensiile nesimțite ale celor care, profitând de faptul pot stabili ei înșiși cât să le fie pensiile, au dat lege pentru asta. Iar dacă se va întâmpla să nu ajungă bugetul, vor plânge de milă năpăstuiților pensionari, vor face împrumuturi și își vor încasa nestingheriți doar ei pensiile nesimțite obținute prin abuz de putere. E clar că celorlalți nu le va ajunge, dar, vorba lui Iohannis, ghinion!

Ei fură, românii mor, bătrânii cu pensiile de mizerie, tinerii cu munca pe plantații.

Presa din România, liderii de opinie și societatea civilă nu au insistat destul pe această grozăvie a sistemului monstruos și ticăloșit care omoară România și pe români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu