luni, 11 iulie 2016

Din opt antreprenori, șase sunt absolvenți noștri, mi-au fost studenți. Eu i-am învățat!

Am fost bucuros să particip la evenimentul Arena Rotary, un eveniment reușit organizat de Clubul Rotary alături de Asociația de Marketing MARKETEX și Asociația ANTRENOVATIO. Clubul Rotary din Oradea finanțează afacerile antreprenorilor bihoreni

Luni, 27 iunie 2016, la Hotelul Ramada din Oradea, Clubul Rotary a organizat evenimentul Arena Rotary. Scopul evenimentului a fost de a asigura accesul antreprenorilor bihoreni la programul de microfinanțare al Clubului Rotary Oradea.


Parteneriat cu americanii

Programul este un parteneriat între Clubul Rotary din Oradea și cele două Cluburi Rotary din California- SUA și beneficiază de expertiza de specialitate din partea Romcom IFN din Oradea. Clubul Rotary Oradea a creat acest program de educație și sprijin pentru antreprenori prin care antreprenorii primesc atât consultanță pentru dezvoltare antreprenorială cât și o micro finanțare între 3.000 și 16.000 lei sub forma de împrumut, pentru consolidarea și dezvoltarea afacerii pentru perioade între 6 luni și 3 ani, în condiții avantajoase.


Din opt antreprenori, șase sunt absolvenți noștri, mi-au fost studenți. Eu i-am învățat!

La evenimentul Arena Rotary au participat opt antreprenori care au prezentat șase afaceri. Andrei Remus Toia a prezentat afacerea Gogoșeria Silvia, Mihaela Crișan a prezentat afacerea Microfermă pentru creșterea caprelor CrișaMi SRL, Ioana Raluca & Raul Sasca au prezentat afacerea Better Food-Better Life, Caudiu Tal și Mircea Brânda au prezentat afacerea Cămara Minunată, Valentina Vlad a prezentat afacerea Mtoto- producție de hăinuțe pentru copii din materiale ecologice iar Paul Jurjac a prezentat afacerea Ferma lui Ionuț.


Membrii juriului, tot unul și unul

Juriul a fost compus din dl. Daniel VLAD, Președintele Clubului Rotary Oradea în perioada 2015-2016, dl. Niculae MANOLICĂ, Președintele Clubului Rotary Oradea în perioada 2016-2017, d-na Susan MARTIN specialist în programe de finanțare pentru IMM-uri la Rotary Club California, dl. Vlad MIHUȚ directorul general al Romcom IFN și dl. Irinel DIMITRIU viitor președintele al Clubului Rotary Oradea în perioada 2017-2018 și consultant în afaceri.

De asemenea, d-na Dorothy Bizzini, reprezentantul Rotary District California a evaluat și apreciat afacerile propuse.


Discuții, evaluări, sugestii, idei

În urma prezentării afacerilor membrii Cubului Rotary Oradea, oameni de afaceri cu experiență și participanții la acest eveniment au adresat întrebări și au purtat discuții cu antreprenorii oferindu-le sfaturi, sugestii și feed back.

„A fost o experiență extraordinară. Am avut ocazia să îmi prezint afacerea iar participanții s-au arătat extrem de încântați și interesați. Nu numai că mi-au dat sugestii, ci sper că și o generoasă finanțare„ declară Andrei Remus Toia, antreprenor participant la eveniment.


Cele două organizații ale mele sunt stakeholderii acestui eveniment

Evenimentul Arena Rotary a fost organizat în parteneriat cu Asociația de Marketing MARKETEX și Asociația ANTRENOVATIO din Oradea. 


Aici găsiți poze de la eveniment. 


Mai jos e postarea pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu