duminică, 20 martie 2016

Instituții ale statului român care fac rău României și poporului român

Există în România puzderie de instituții care fac rău României și poporului român prin faptul că fac exact pe dos ceea ce ar trebui să facă. În loc să producă bine ele produc rău, în loc să ofere soluții ele creează probleme, în loc să producă prosperitate ele produc pagube și sărăcie. În loc să îi apere pe cetățeni de hoți și de agresori ele se pun în slujba hoților și agresorilor și îi asupresc pe cetățeni. În loc să îndeplinească misiunea pentru care au fost create, ele creează ILUZIA îndeplinirii misiunii și în realitate blochează îndeplinirea acestei misiuni.

Astăzi despre CNA- Consiliul Național al Audiovizualului. Pe site-ul CNA scrie că acesta este garant al interesului public. CNA trebuie să asigure respectarea de către posturile de televiziune şi radio a normelor privind informarea corectă, viaţa privată, demnitatea umană şi protecţia minorilor.

Când colo CNA este garant al celor care violează și otrăvesc sistematic spațiul de exprimare publică, atentează la viața și demnitatea unor cetățeni, produc și distribuie minciună, confuzie, neîncredere, violență și incită la nerespectarea legilor și la subminarea autorităților.

Citiți ce scrie jurnalistul Mălin Bot despre modul în care CNA protejează interesele infractorului Dan Voiculescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu