sâmbătă, 12 martie 2016

Cum se împacă libertatea și prosperitatea în carieră?

Vineri, 11 martie 2016, orele 16-17,00, la Universitatea din Oradea, a avut loc workshopul „Cum se împacă libertatea și prosperitatea în carieră?”. Organizatori au fost Asociația de Marketing MARKETEX și Asociația Proprietarilor de Afaceri. Au participat ca invitați dl. Kiss Zoltan- antreprenor, dr. Larisa Dumbravă- medic diabetolog, dl. Krisztian Bogdan- manager la DHL România. 


În comunitatea de marketing vorbim despre subiecte importante pentru cariera profesională

Conf. univ. dr. Dorin C. Coita de la Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea, președintele Asociației de Marketing „Marketex” a vorbit despre modul în care, prin intermediul asociației, urmărește să lărgească comunitatea oamenilor de marketing, să aducă în atenția și în discuția membrilor subiecte legate de marketing, de afaceri, de aspectele importante ale carierelor profesionale ale studenților și absolvenților– printre care echilibrul între viața personală și cea profesională, între muncă și libertate, între afaceri și familie, inclusiv prin atragerea în discuție a unor persoane și personalități din diferite domenii.


Îngrijirea sănătății, educația, marketingul și comportamentul pentru prosperitate trebuie integrate în comportamentul de zi cu zi

Doamna doctor Larisa Dumbravă, medic diabetolog, a prezentat eforturile pe care le-a făcut pe parcursul carierei sale medicale, de a transforma actul medical într-unul educațional, de prevenție, într-un stil de viață sănătos pe care oamenii să îl adopte. În acest sens, doamna doctor a prezentat câteva dintre instrumentele educaționale bazate pe jocul copiilor și adulților, planșe și cărți de joc cu rol educațional, prin care a transformat învățarea stilului de viață al copiilor cu diabet într-un joc care se numește „Cine știe câștigă… echilibru!”. A vorbit, de asemenea, despre conceptul de medicină holistă în care se cuprind toate aspectele vieții oamenilor și care începe cu mult înainte de actul medical, previne apariția bolilor și trebuie bazată pe educație. Îngrijirea sănătății, la fel ca educația și marketingul și comportamentul pentru prosperitate trebuie integrate în comportamentul cotidian.

Multinațională sau antreprenor într-o rețea mondială cu sprijin de la alți antreprenori?

Domnul Krisztian Bogdan- manager la DHL România, a prezentat căutările pe care le-a realizat în carieră și aspectele pe care le-a întâlnit la firmele multinaționale pentru care a lucrat. A vorbit despre opțiunile pe care el le-a avut și pe care viitorii absolvenți le au, acelea de a lucra pentru afacerea cuiva sau a-și deschide propria afacere, având la dispoziție o rețea de sprijin de nivel mondial.

Citiți, visați și scrieți-vă visele!

Dl. Kiss Zoltan, un antreprenor de succes din Ungaria, a vorbit despre experiențele sale personale, despre modul în care a împăcat nevoia de a face mai mulți bani cu cea de a avea mai mult timp pentru sine și familia sa, despre modul în care a ajuns să își privească propria dezvoltare personală. Dl. Kiss Zoltan a îndemnat tinerii să citească, să citească, să citească, să caute semnele viitorului în afacerile bazate pe Internet, considerând că Internetul este viitorul. A vorbit despre Robert Kiyosaki și i-a întrebat pe participanți în care dintre cadranul banilor cred că sunt acum și în care ar vrea să se afle în viitor. I-a îndemnat pe participanți să își scrie țelurile, scopurile și obiectivele personale și a spus că doar 3% din oamenii de pe Pământ își scriu obiectivele lor în viață dar aceștia dețin împreună mai mulți decât banii celorlalți 97%. 

Vreți mai multe? Căutați-ne!

În final, vorbitorii i-au invitat pe toți cei care doresc să aprofundeze teoretic și să valideze practic subiectele discutate să participe la întâlnirile săptămânale care se desfășoară în Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea, la etajul II, corpului C din Cetate, lunea de la 18,00 la 19,00 și vinerea de la 18,00 la 19,00. Persoana de contact este dl. Krisztian Bogdan, tel. 0771-391 679.

Aici găsiți pozele de la eveniment și aici filmul de prezentare al evenimentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu