duminică, 13 decembrie 2015

Trei ani de EvenimenteOradea.ro

Duminică, 13 decembrie 2015, la Cinema Cortina din Oradea Shopping City am participat la evenimentul de celebrare a trei ani de viață și activitate a portalului EvenimenteOradea.ro.


A fost o bucurie, o experiență deosebită în cadrul unui eveniment cum nu mi-a mai fost dat să cunosc. Am fost întâmpinat cu muzică, am pășit pe covorul roșu, am făcut poze, am ciocnit un pahar de șampanie, am primit o inimă roșie pe care am lipit-o pe piept, le fale ca toți participanții.

Ioana Mădălina Ștefănică, gazda evenimentului, inițiatorul și sufletul portalului EvenimenteOradea.ro i-a prezentat pe fiecare participant în parte, mulțumindu-le pentru contribuția lor la succesul proiectului. La final, participanții au serviți cu tort și au fost răsplătiți cu cadouri surpriză.

Mi-a plăcut foarte mult:

  • Proiectul EvenimenteOradea.ro. El promovează știrile pozitive, lucrurile frumoase și de bine din și pentru comunitatea orădeană.
  • Prestația gazdei, Ioana Mădălina Ștefănică. A fost o surpriză plăcută și inedită modul în care a reușit să îi facă pe toți participanții la eveniment- care au umplut o sală de cinema de la Cinema Cortina din Oradea Shopping City, să se simtă stakeholderi- co-autori și co-responsabili ai proiectului.
  • Formatul evenimentului. L-aș exprima așa: „Voi sunteți prietenii și sprijinitorii noștri. Vă mulțumim. Faceți cunoștință unii cu alții!” Un format extrem de remarcabil, totalmente inedit. 
  • Tortul ;)
Aici găsiți poze făcute de mine. 
Aici găsiți relatarea evenimentului pe pagina Evenimente Oradea.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu