miercuri, 4 noiembrie 2015

Țara a luat foc!

Este impresionant ce se întâmplă în țară
Oamenii au ieșit în stradă cu sutele, cu miile- la București, cu zecile de mii. Și acesta este numai începutul, în zilele care urmează vor fi și mai mulți oameni în stradă. Bucureștiul e în sfârșit capitala României, bucureștenii dau tonul. Tinerii ieșiți pe străzi cer demisia lui Ponta, lui Oprea, lui Piedone. Cer demisia inclusiv a Patriarhului Daniel!!!! (Asta cu Patriarhul e în premieră, așa ceva nu știu să se fi întâmplat vreodată pe undeva prin lume).

Oamenii sunt furioși, sunt sătui de incompetența, de impostura, de minciunile, de aroganța și mai ales de corupția politcienilor. Vor altceva, vor decență în funcțiile politice de vârf, vor conducători care să își asume responsabilitățile, fără figuri cu girofaruri și vorbe sforăitoare despre interesul național.

Clasa politică, în frunte cu Guvernul Ponta cu hoții și plagiatorii lui, cu toată șobolănimea, hoțimea și șmecherimea din administrație e demascată. E acuzată de iresponsabilitate și corupție criminale. Ei sunt autorii morali ai morții tinerilor din Colectiv, a morții polițistului Bogdan Gigină, a tuturor victimelor de pe drumurile proaste ale țării, din sistemul de sănătate falimentar.

Sper ca Ponta ai lui să înțeleagă că funia i se apropie de par. Sper ca Sistemul să crape iar actualii politicieni să ajungă la haznaua istoriei, acolo unde le e locul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu