luni, 16 noiembrie 2015

Sistemul public de pensii e o mare țeapă.

Sistemul de pensii e o mare și nerușinată hoție a celor ce muncesc în țara asta. Astăzi le ia banii, șmecherii din sistem fură la greu din ei, iar mâine contributorii de astăzi vor primi în schimb o țeapă.

Desigur că sistemul de pensii îi fură și pe actualii pensionari, pe cei mai mulți dintre ei. După o viață întreagă de muncă ajung să ia o pensie de mizerie. Asta în timp ce foștii milițieni, magistrați comuniști, politicieni și torționari iau pensii nerușinate de sute de milioane. Nu mai pun la socoteală zecile și sutele de mii de șmecheri care încasează pensii pe nedrept cu complicitatea a însăși celor care lucrează în sistem, iau pensii de boală pe boli închipuite, pe șpăgi date medicilor sau funcționarilor. Studiu de caz: cum s-au dat pensiile de boală din Bihor.

Am mai spus-o că sistemul de pensii din România este o mizerie și o mare pagubă, la fel ca toate sistemele naționale de care se ocupă politicienii noștri. Toate sunt praf și pulbere. Toate sunt ocazii pentru politruci să fure ceva, să dea o pomană electorală, să scoată niște bani prin salarii nerușinate prin crearea unei instituții de administrare unde își angajează nevestele, fiii și fiicele, consilieri și dansatoare. Toate s
istemele naționale de care se ocupă politicienii noștri sunt surse de corupție.

Sistemul public de pensii, incompatibil cu economia de piață, este la origine tot o construcție populistă, spre beneficiul clasei politice. EL TREBUIE DESFIINȚAT. Să îi lăsăm pe oameni să își poarte singuri de grija pensiei. O vor face mai bine mai bine decât o face un stat hoț care astăzi le ia banii iar mâine le dă țeapă.

Iată ce face Casa Națională de Pensii cu banii dvs., dragi oameni ai muncii. Clic aici

Plătește pensii chiar dacă pensionarii au decedat. Prostie? Hoție? Amândouă? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu