miercuri, 21 octombrie 2015

Iliescu să fie judecat pentru sângele vărsat!

Marea Veste a Zilei mă bucură și îmi dă speranțe de dreptate: Ion Iliescu e acuzat oficial pentru sângele vărsat în 1990.

Ion Iliescu este groparul speranțelor românilor și a tinereții mele, omul din cauza căruia au plecat din țară milioane de români. Ion Iliescu a avut toată puterea în 1990 pentru că românii l-au ales cu o majoritatea covârșitoare: 85%. (Săracii români, vai de voi, vai de noi!).


Câțiva, foarte puțini, prea puțini români, îl contestau, îi reproșau că a mințit poporul atunci când FSN- formațiunea lui Iliescu, a anunțat ca nu este un partid politic și că nu candidează. Îi reproșau că e comunist și că vrea să închine țara URSS.

Ion Iliescu chiar i-a chemat pe sovietici în România la revoluție în 1989 să trimită un ajutor militar „pentru că singuri nu se pot descurca”. În 1990 i-a chemat pe mineri ca să îi bată, să îi omoare, să îi distrugă pe cei care îl contestau.

Ion Iliescu a produs mult rău țării mele: a vărsat ură și venin în societate, i-a asmuțit pe unii împotriva altora, a blocat apropierea României de Occident și de capitalism, preferând să lase avuția țării să fie furată de mizerabilii și tâlharii de comuniști-securiști. A dat țara pe mâna comuniștilor din eșalonul doi și trei și mai ales a foștilor securiști pe care i-a plantat în toate instituțiile statului, a blocat restituirea proprietăților pe care apoi le-a lăsat să fie furate și distruse pentru ca să fie apoi cumpărate pe doi lei. Acest comunist bătrân a creat multă confuzie și ceață în societate ca oamenii să nu distingă binele de rău, valorile de gunoaie, a dezvoltat mecanisme de contraselecție atât în politică cât și în instituții pentru a prelungi cât mai mult dominația foștilor comuniști asupra românilor simpli și curați.

Ion Iliescu a creat Sistemul reprezentat de statul sufocant și hoț care îi umilește, îi înșală și îi spoliază pe cetățeni, un stat condus de lichele și de gunoaie care își cumpără pe bani mulți dreptul de a fura în continuare bani și mai mulți. El i-a descoperit, girat și lansat pe Adrian Năstase, Dan Ioan Popescu, Victor Ponta, Dan Voiculescu, Omar Haissam, Viorel Hrebenciuc, Marean Vanghelie, Sorin Oprescu - toți penali, toți învinuiți, inculpați, unii deja condamnați.

El este autorul moral al mizeriei din politică și din societate, motivul pentru care românii nu mai cred în România, în statul și poporul român, motivul pentru care milioane de români au plecat în lumea largă.

Pe lângă toate relele de care este responsabil Ion Iliescu, crimele din iunie 1990 de care este acuzat sunt chiar parfum.

Justiția din România va decide. După ce a fost blocată mult timp, Justiția din România de astăzi funcționează, are magistrați tineri și curajoși. Mulțumită unor oameni politici ca Monica Macovei și Sever Voinescu, crimele împotriva umanității nu se mai prescriu. Astfel, dinozaurii ca Ion Iliescu vor fi parcați la răcoare și supuși oprobiului public. Desigur că lui Iliescu nu-i vine a crede, el e obișnuit să îl sune pe procurorul general și să îi spună ce anchete să facă sau să le spună judecătorilor cum să judece, lucruri pe care le-a făcut pe vremea lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu