vineri, 23 ianuarie 2015

Întâlnirile de zece ani de la absolvire

Întâlnirile de zece ani de la absolvire sunt evenimente frumoase care îndeplinesc mai multe funcții:
  1. Au funcția de legătură între școală și absolvenți, dintre școală și comunitatea din care absolvenții fac parte, dintre școală și mediul profesional în care s-au integrat absolvenții. Mai departe, ele creează legături între absolvenții care poate s-au îndepărtat unii de alții după absolvirea facultății și le permite să își dezvolte o rețea de contacte professională.
  2. Au funcția de feed back- profesorii și instituția pot să vadă în evoluția absolvenților cum se comportă pe piața muncii produsul muncii lor. 
  3. Funcția de oglindă a evoluției instituționale. Sunt un fel de oglindă în care școala și cei care o slujesc își privesc evoluția și transformarea în acești zece ani. 
  4. Funcția de păstrare a memoriei. Cu ocazia unei astfel de întâlniri se regăsesc poze, liste, cataloage, lucrări scrise etc. 
  5. Funcția de marketing. Cu ocazia unei astfel de întâlniri instituția educațională își poate atrage cursanți și participanți la alte oferte educațională pe care le are. 
M-am străduit să îi aduc la facultate pe absolvenții de acum mai bine de zece ani și am reușit. Am scris despre asta pe pagina de Facebook a Departamentului de Management -Marketing.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu